Skip to main content

Het jaar 2021 is een bewogen jaar. Positieve momenten wisselen zich af met momenten die negatief zijn. We moeten de hoop echter niet verliezen. In de afgelopen drie en een halve maand zijn er een paar bijzondere dingen gebeurd. Op muzikaal gebied worden we zeker niet teleurgesteld. Een aantal artiesten heeft na lang weer eens van zich laten horen. Er zijn ook artiesten die regelmatig nieuw werk uitbrengen, maar het toch goed doen in de charts.

In dit artikel worden een aantal van de beste albums uitgelicht, die uitgebracht zijn in dit kalenderjaar.

 

Justice

Justin Bieber heeft op 19 maart een nieuw album uitgebracht. Het album heet Justice. Op social media maakte de Canadese zangeres eerder ekend dat het album deze titel zou krijgen. Het album Justice is een voortzetting op het vorige album van Bieber, Changes. In februari van 2020 verscheen het album Changes. Iets meer dan een jaar later verscheen Justice. Het album doet het uitstekend.  Het album is geregeld te horen op de radio. Verder is het ook het meest afgespeelde album van de afgelopen week op bepaalde streamingsdiensten. Justice bevat een aantal bekende nummers. Voorbeelden hierva zijn Holy, Anyone en Lonely. Ook Peaches staat op het album Justice. Dit is één van de, zo niet het meest afgespeelde nummer van dit moment.

 

Dancing With The Devil.. The Art of Starting Over

2021 is het jaar dat Demi Lovato eindelijk weer eens een album heeft uitgebracht. Het was alweer haar zevende album. Het album heet Dancing With The Devil.. The Art of Starting Over. Het album, uitgebracht op 2 april 2021, was het eerste album sinds Lovato haar overdosis in 2018. Demi Lovato’s vorige album was het album Tell Me You Love Me uit 2017.

 

Dancing With The Devil.. The Art of Starting Over bevat 19 nummers. Het opnemen van deze 19 nummers is verdeeld over drie jaar. Lovato verteld op het album over haar ervaringen met substanties en verslavingen. Het album doet het zeker niet slecht. De afgelopen week stond het album op nummer 6 van de best beluisterde albums over de wereld. Het album is te horen via radio guide.

 

KG0516

De Colombiaanse zangeres Karol G heeft in maart haar haar derde studioalbum uitgebracht. Op 26 maart was het zo ver, het album KG0516 was op die dag te beluisteren. Karol G produceerde het album met haar oude medewerker Ovy on the Drums. Op het album staan samenwerkingen met onder meer Anuel AA, Ozuna, Ludacri, Nicki Minaj en J Balvin.

De titel is gebaseerd op een vluchtnummer. Het staat voor Karol G’s naam, gevolgd door cijfers die staan ​​voor 16 mei 2006. Dit was de dag dat Karol G haar eerste platencontract tekende. Dit album stond afgelopen week op de tiende plek van meest beluisterde albums. Het nieuwste album van Karol G kan je via de radio luisteren.

 

Leave a Reply