Neon verlichting voor zakelijk en particulier gebruik

Neon verlichting is zeer populair vanwege de karakteristieke uitstraling en de grote attentiewaarde. Daarnaast kan je van een lange levensduur, een energiezuinige werking en een grote diversiteit aan mogelijkheden uitgaan voor zowel ondernemers als particulieren. Lees de onderstaande tekst goed als je meer te weten wilt komen over neon verlichting voor zakelijk en particulier gebruik.

 

Wat is neon verlichting?

Neon verlichting kan het beste worden omschreven als verlichting dat gemaakt is van een soort kleurloos gas. Het licht dat hierbij wordt geproduceerd is warm en helder, maar ook zeer duurzaam, opvallend en aantrekkelijk. Deze welbekende soort verlichting is tegenwoordig nog steeds heel populair, niet alleen in de reclamewereld vanwege de enorme aantrekkingskracht en de ongeëvenaarde uitstraling, maar ook om gebouwen te verfraaien, als onderdeel van het interieur of als kunstwerk. Je vindt deze soort verlichting vooral terug in restaurants, winkels, hotels en scholen.

 

Wat zijn de voordelen?

Het is slim om een kijkje te nemen naar de voordelen die bij deze soort verlichting komen kijken als je een wel geïnformeerde keuze wilt maken. Je kunt van de onderstaande voordelen uitgaan:

 

  • De unieke sfeer, de professionele uitstraling en de onderscheidenheid.
  • Je kunt van betrouwbaarheid en van een lange levensduur uitgaan.
  • Het licht van deze soort verlichting is warm en uitnodigend.
  • Het oud glas kan op een milieuvriendelijke manier verwerkt worden.
  • Het gaat om een duurzame en energiezuinige manier van verlichting.
  • Neon is zeer geschikt voor lichtreclame vanwege de hoge attentiewaarde, maar ook voor kunst of in het interieur.
  • Deze soort verlichting is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
  • Je kunt uit vrijwel elke gewenste kleur, kleurencombinatie, vorm en formaat kiezen.
  • Je hoeft deze soort verlichting amper te onderhouden.

 

Onthoud echter wel dat er bij het breken van het glas schadelijke stoffen waaronder kwik vrij kunnen komen en dat de buizen na enige tijd kunnen verkleuren vanwege de kou.

 

Grote diversiteit

Als ondernemer wordt vaak gekozen voor het logo, de naam van het bedrijf of een slogan in neon. Ook verboden te roken bordjes, toilet bordjes, bordjes van merknamen, letters en afbeeldingen zijn interessante mogelijkheden als het om deze soort verlichting gaat. Het is zelfs mogelijk om al deze elementen te combineren met elkaar.

 

Neon voor zakelijk gebruik

Deze neon verlichting wordt al decennia lang gebruikt in de reclame industrie vanwege de grote aantrekkingskracht. Klanten en bezoekers zullen je bedrijf sneller herkennen dankzij de opvallende verlichting. Dit geldt niet alleen overdag, maar ook als het donker is zal je bedrijf makkelijk en snel te zien zijn. Hier komt nog bij dat je een goede en professionele indruk creëert en dat je klanten en bezoekers op een eenvoudige en duidelijke manier kunt aangeven wanneer je open of gesloten bent.

 

Neon voor particulier gebruik

Deze neon verlichting is ook ideaal voor particulieren die hun woning aan de binnen- of buitenkant willen verfraaien. Denk aan het plaatsen van een leuke quote, een afbeelding of kunstwerk. Ook wanneer je thuis een bar, een gameroom of dergelijke hebt, kan deze soort verlichting van LEDreclamebords.nl de sfeer in de ruimte helemaal compleet maken.

Plaats een reactie